POZIV ZA NAGRADE I PRIZNANJA HCDO ZA 2022.

HRVATSKI CENTAR ZA DRAMSKI ODGOJ
hcdo@hcdo.hr

Predsjedništvo Hrvatskog centra za dramski odgoj

objavljuje

POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA NAGRADE I PRIZNANJA HCDO-a ZA 2022. GODINU

Od 2009. godine HCDO dodjeljuje nagrade i priznanja pojedincima, skupinama, organizacijama i ustanovama u Hrvatskoj i inozemstvu za doprinose dramskom i kazališnom odgoju.

Nagrade se mogu dodijeliti za trajan, poseban te izniman doprinos dramskom i kazališnom odgoju. Priznanja se dodjeljuju za aktivnosti, inicijative i postignuća.

Za nagrade i priznanja mogu biti nominirani pojedinci, članovi i nečlanovi Centra, te organizacije, institucije i skupine iz Hrvatske i inozemstva.

Uz ime ili naziv kandidata te osnovne podatke vezane uz njihov dramski/kazališni odgojni rad i djelatnost, za nominaciju je potrebno napisati i temeljito obrazloženje prijedloga.

Predloženi kandidat/kandidatkinja mora se prethodno složiti s nominacijom.

Prijedloge mogu uputiti svi članovi HCDO-a, kao i skupine, ustanove i organizacije koje se bave odgojnim dramskim i kazališnim radom.

Molimo vas da svoje prijedloge pošaljete Predsjedništvu na e-adresu  hcdo@hcdo.hr  zaključno do 25. studenoga 2022. godine.

Dobitnici nagrada i priznanja biti će proglašeni na godišnjoj skupštini Centra koja će se održati u prosincu 2022., a mjesto održavanj biti će naknadno priopćeno. Uz živu nazočnost, skupštini će se moći prisustvovati na daljinu.

Pregled dosadašnjih dobitnika nagrada i priznanja HCDO-a pogledajte ovdje.