Izdanja Biblioteke dramskog odgoja

U nedostatku dramskih škola, udžbenika i sustavne dramskopedagoške naobrazbe osnovni način (samo)obrazovanja dramskih/kazališnih pedagoga u Hrvatskoj danas je još uvijek, uz raznovrsne i korisne edukacijske radionice, pretežito praktičan dramski i kazališni rad s djecom, mladima i ciljanim socijalnim skupinama u školama, dramskim i kazališnim studijima, pučkim učilištima, centrima mladih te drugim oblicima neformalnog obrazovanja i umjetničko-odgojnih aktivnosti.

Hrvatski centar za dramski odgoj pokrenuo je 2005. godine Biblioteku dramskog odgoja sa željom da pridonese edukaciji dramskih/kazališnih pedagoga objavljivanjem stručnih knjiga (metodičkih priručnika, tematskih zbornika, teorijsko-praktičkih prikaza, autorskih opisa vlastite prakse i sl.). U proteklih dvadesetak godina objavili smo niz knjiga, kako onih stranih autora, tako i onih iz pera naših članica i članova, na što smo posebno ponosni, jer se s godinama pokazuje njihova vrijednost i korisnost za svakodnevan rad svih onih koji nastoje usavršiti svoju dramskopedagošku praksu. Pored naših izdanja, na ovim stranicama predstavljamo i naslove drugih nakladnika koji objavljuju knjige iz područja dramske/kazališne pedagogije. Nadamo se da ćete među predstavljenim knjigama naći potrebnu pomoć i inspiraciju za vaš svakodnevni dramskopedagoški rad.

Za informacije o pojedinoj knjizi kliknite na fotografiju naslovnice.


Narudžba knjiga

IZDANJA BIBLIOTEKE DRAMSKOG ODGOJA

NARUDŽBA IZDANJA BIBLIOTEKE DRAMSKOG ODGOJA

Za kupnju 2 knjige popust 30% !
Za kupnju 3 i više knjiga popust 40% !

Za kupovinu knjiga kontaktirajte našu službu prodaje putem e-adrese saros.zg@gmail.com ili na tel. 099/437-5120 (g. Milivoj Brajković) te dogovorite narudžbu. Po primitku narudžbe poslati ćemo vam račun, a nakon uplate, knjige ćemo vam poslati poštom na naznačenu adresu.

Ako plaćate elektroničkom uplatom, na nalogu za plaćanje upisujete:
– u rubriku ” primatelj”:  SAROS Turizam j.d.o.o., Radnička cesta 32, 10000 Zagreb
– u rubriku “IBAN primatelja”: HR9223800061180003508
– u rubriku “opis plaćanja”:      „Uplata za (naslovi knjiga)“.