Program dramskopedagoških edukacija na daljinu – DRAMSKA ABECEDA

NAJAVA PROGRAMA DRAMSKOPEDAGOŠKIH EDUKACIJA NA DALJINU – DRAMSKA ABECEDA

Dramska abeceda je program dramskopedagoških edukacija na daljinu u organizaciji Hrvatskog centra za dramski odgojogranak Osijek. Osmišljen je kao sustavna edukacija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika te voditelja aktivnosti za djecu i mlade.

Interaktivnim predavanjima, putem Zooma, obuhvatit će se sadržaji planiranja, organizacije i rada dramske skupine kao izvannastavne aktivnosti te implementacije dramskih metoda i tehnika u odgojno-obrazovni proces ranog i predškolskog odgoja te osnovne i srednje škole. Interaktivna predavanja odvijat će se jednom mjesečno tijekom školske godine 2021./2022. 

Predavači i predavačice su sveučilišni specijalisti dramske pedagogije, dramski pedagozi Hrvatskog centra za dramski odgoj s dugogodišnjom praksom u dramskom radu te stručni suradnici.

Najave i obavijesti o edukacijama potražite na Facebook stranicama: Dramski odgoj i HCDO, Facebook grupama: Dramski odgoj na daljinu i HCDO te Instagram profilu: dramski_odgoj_hcdo.

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti mailom na e-adresu: hcdo.osijek@gmail.com ili na mobitel: 091 589 5594 (Stela Macakanja Baćić).

S poštovanjem,

Za Hrvatski centar za dramski odgoj – ogranak Osijek:
povjerenica ogranka Stela Macakanja Baćić