Apel za pomoć Centru za dramski odgoj BiH

Poštovane članice i članovi Hrvatskog centra za dramski odgoj, suradnici, prijatelji, kolege, umjetnici, kazališni i dramski pedagozi!

Centar za dramski odgoj Bosne i Hercegovine (CDOBiH), organizacija s kojom održavamo dugogodišnju suradnju, pokrenuo je kampanju i uputio apel za prikupljanje donacija kojima želi osigurati održavanje 40. internacionalnog festivala autorske poetike koji će se održati od 28.8. do 4.9.2015. u Mostaru. Kampanja je pokrenuta na internetskom portalu Indiegogo, specijaliziranom upravo za takve namjene

(Link: https://www.indiegogo.com/projects/40th-mostar-theatre-festival#/story ).

 icon_pdfTekst Apela CDO BiH

Uz apel na engleskom jeziku, upućen široj kulturnoj javnosti te njihovim suradnicima, partnerima, prijateljima i sudionicima u njihovim dosadašnjim aktivnostima, naznačeni su i načini uplate donacija koje mogu uplatiti kako organizacije tako i individualni, privatni uplatitelji.

Upoznati s iznimno teškim problemima s kojima se CDOBiH već nekoliko godina susreće i koji prijete njegovu opstanku, HCDO će kao organizacija sudjelovati u ovoj kampanji i doznačiti svoj skromni prilog bosansko-hercegovačkom Centru, a pozivamo i naše članove, poglavito one koji su imali prilike sudjelovati proteklih godina u akcijama i na radionicama u Mostaru, da se odazovu i u granicama svojih mogućnosti sudjeluju u ovoj kampanji.

S obzirom da je poziv upućen preko Indiegogo platforme na engleskom jeziku, a isto tako i upute za plaćanje, u prilogu maila donosimo sažetak Apela na hrvatskom, a ovdje priopćujemo podatke potrebne za uplatu (devizni račun i kodovi banke primatelja itd.) koju ćete lakše obaviti iz bilo koje banke u Hrvatskoj ili putem interneta, nego li preko Indiegogo portala:

Primatelj: CENTAR ZA DRAMSKI ODGOJ (za Festival)

        Adresa primatelja: Maršala Tita 128, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
Naziv banke: Hypo-Alpe-Adria-Bank d.d. Mostar

        Adresa banke: Kneza Branimira 2b, BiH, 88000 Mostar

        Bankovni devizni račun: 2037605279
SWIFT code: HAABBA 22
IBAN code: BA 39 3060 2037 6052 7970

Uplatu je najuputnije izvršiti u EUR-ima ili US dolarima.

Vaša financijska donacija, ma kako skromna bila, predstavljat će snažnu moralnu podršku našim mostarskim kolegama i prijateljima!

Za Predsjedništvo Hrvatskog centra za dramski odgoj:

Vlado Krušić, Predsjednik