Teatar Tirena  vas poziva na interaktivnu promociju priručnika “Igrom do (spo)razumijevanja”

U subotu 20. veljače u 18 h održat će se interaktivna promocija priručnika putem Zoom platforme! 

Priručnik je rezultat projekta “Let’s communicate” koji je u sklopu Erasmus+ programa vodilo Društvo ustvarjalcev Taka Tuka iz Slovenije. Autorice priručnika su Katarina Breber, Iva Nemec, Maša Rimac Jurinović i Ines Škuflić-Horvat. 

“Igrom do (spo)razumijevanja” priručnik je koji sadrži primjere dramskih igara i vježbi za obradu gradiva iz hrvatskog jezika u obliku dramskopedagoških radionica, ali je namijenjen svima zainteresiranima za dramskopedagoški rad u okviru redovne nastave, neovisno o dramskome iskustvu i predmetu koji poučavaju. Priručnik nudi prijedlog za nadogradnju, inspiraciju, a ne recept. 

Struktura je dramskopedgoških radionica trodijelna, fleksibilna i prilagodljiva uzrastu, iskustvu, brzini, uvježbanosti i znanju sudionika. Osim radionica, priručnik sadrži i prijedlog dramskih tehnika za vrednovanje, samovrednovanje i vršnjačko vrednovanje rada. 

Sve zainteresirane za interaktivnu promociju molimo da ispune obrazac na poveznici kako bismo vam mogli poslati podatke za prijavu na promociju. 

https://docs.google.com/…/1Wxz9gHrOfqPgPaiC…/viewform…

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Trailer za priručnik: https://www.youtube.com/watch?v=AAPHi1kHUOI 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *