Sjećamo se, sa zahvalnošću

Dugogodišnja knjigovotkinja Centra, naša draga Ana Sekulić, zauvijek nas je napustila u četvrtak 9. studenog, nakon duge i teške bolesti, u svojoj sedamdeset devetoj godini.

Skromna i samozatajna, no nemirna i živa duha, nikada u prvom planu, ali uvijek s ponekim pitanjem o nama i našem radu, Ana je od samog našeg osnutka gotovo dvadeset godina vodila knjigovodstvo Centra i predano se brinula o našem urednom poslovanju te s radoznalošću i  žarom pratila sve naše akcije. Radila je to s ljubavlju i s neskrivenim zanimanjem za našu djelatnost, za programe, radionice i predstave koje smo realizirali te konačno i za nas kao pojedince, umjetnike i pedagoge, čija nastojanja i projekte je često pratila od rađanja ideje pa do njezine realizacije. Svojim radom „iz scene“, dragocjenim za sve nas kojima sve obveze i pojedinosti odgovornog financijskog poslovanja
nisu uvijek jača strana, Ana je svih tih godina predstavljala čvrst i pouzdan oslonac našim stvaralačkim i pedagoškim nastojanjima. Bila nam je ne samo suradnica nego i prijateljica, družica na zajedničkoj plovidbi za mnoge od nas novim, još nedovoljno istraženim vodama dramske i kazališne pedagogije. Od 2014. godine, kada je prestala voditi knjigovodstvene poslove, Ana Sekulić je odlukom Predsjedništva proglašena počasnom članicom Hrvatskoga centra za dramski odgoj.

Zbogom draga Ana, počivajte u miru!

Sa zahvalnošću i tugom,
Vlado Krušić, predsjednik HCDO